Bestil nu

Den hurtige vej, hvis du allerede ved hvad du vil have

Hvad er “Bestil nu”?

Bestil din nye leasingbil online hos os. Leasing er i forvejen nemt og bekymringsfrit og derfor har vi forsøgt at gøre det endnu mere enkelt for dig. Hvis du allerede ved hvilken BMW du godt kunne tænke dig at lease, så kan du nu bestille den hjemmefra uden at gå på kompromis med den professionelle service fra din BMW salgsrådgiver. Nedenunder har vi forklaret den enkle proces i få steps – nu er du ikke mange skridt fra din næste leasingbil.

Hvordan?

1. Vælg bil

Lige meget hvilken BMW du måtte ønske dig at privatlease, finder du på siden en Bestil nu knap

2. Konfigurer din leasingaftale

Hvor lang skal perioden være, køre du ekstra km i forholdt til de inkluderede, hvilken farve, og ønsker du at vi også hjælper med forsikringen?

3. Dine oplysninger

Verificer din identitet med NemID og indtast kontakt oplysninger.

4. Levering

Vælg forhandler og ønsket leveringstid. Bemærk at ønsket om leveringstid selvfølgelig er afhængig af om vi har bilen på lager eller ej. Din forhandler vil selvfølgelig gøre alt for at ramme alle dine ønsker.
Har du andre særlige ønsker du ikke har fået udtryk i de foregående trin har du også mulighed for at sende en ekstra besked til din forhandler.

5. Bestil!

6. Bekræftelseskald

Læn dig tilbage og vent på at vi ringer dig op for at bekræfte dine ønsker til din nye bil/leasingaftale
– når din bestilling er sendt afsted vil du indenfor kort tid blive kontaktet af din forhandler som vil hjælpe dig i mål.

Hvad skal jeg ellers være opmærksom på?

Læs her om øvrige betingelser og vilkår