Vilkår og betingelser for Bestil nu

Generelt

“Bestil nu” funktionen er at sidestille med vores nuværende leasingprodukt. Derfor er du underlagt de samme vilkår og betingelser. Finansiering via BMW Financial Services er inkl. Leveringsomkostninger, med forbehold for kreditgodkendelse og krav om kaskoforsikring. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Priserne er gældende indtil andet kommunikeres eller så længe der er biler til rådighed til den pågældende pris. Bilen kan være vist med ekstraudstyr – spørg altid din forhandler eller besøg bmw.dk for nøjagtigt udstyr.

Kreditvurdering.

For at kunne benytte funktionen ”Bestil nu” er det et krav at du bliver kreditvurderet og godkendt før vi kan gennemføre den endelige bestilling af din bil. Din lokale BMW forhandler vil guide dig igennem selve kreditvurderingen.

Tilvalg/ønsker til din nye bil.

Når du har gennemført forløbet og du har gjort dig dine valg, så går din forhandler i gang med at finde det bedst mulige match til dig. Du skal derfor være opmærksom på, at du kan risikere at det f.eks. ikke er muligt at imødekomme alle dine ønsker til den ønskede leveringstidspunkt. Der kan også være ønsker der ikke kan beregnes direkte her på siden (eksempelvis ekstra km) hvor den endelige pris skal beregnes af din forhandler. Du er selvfølgelig ikke bundet af noget før du kender og godkender det endelige tilbud.

Kontraktmæssige forhold.

Vores leasingkontrakt er udformet i fællesskab med FDM og Finans og Leasing. Alle kontraktuelle forhold som du kan læse nærmere om i kontrakten gør sig ligeledes gældende for ”Bestil nu” funktionen. Her finder du vores BMW privatleasing kontrakt

Dine data.

Når du bestiller via “Bestil nu” funktionen, acceptere du at være indforstået med at dine data gemmes og videregives til BMW Danmark A/S, BMW Financial Services og autoriserede BMW forhandlere. Du kan læse mere om vores behandling af personlige data her.