BMW FINANSIERING.

BMW Financial Services - BMW hele vejen

Beregn finansiering

.

HVORFOR GÅ PÅ KOMPROMIS MED DIN FINANSIERING, NÅR DU IKKE GÅR PÅ KOMPROMIS MED DIN BIL?

BMW Financial Services får dig ud at køre. Vi er specialiserede i finansieringsløsninger som passer dig, uanset om du er til den fleksible leasing eller gerne vil eje bilen ved hjælp af et lån? På verdensplan står BMW Financial Services bag mere end 5 millioner leasing- og lånekontrakter, hvilket svarer til at næsten hver anden ny solgte BMW er finansieret i samarbejde med BMW Financial Services.

GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE BMW FINANCIAL SERVICES.

  • Vi klarer alt for dig ét sted
  • Hurtig kreditgodkendelse
  • Troværdig og gennemsigtig BMW samarbejdspartner
  • Vi tager hånd om økonomien og tilbyder dig altid den bedste løsning
  • Når du tegner en aftale med os holder vi dig løbende orienteret og hjælper dig også godt videre i din næste bil

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Lån.

Drømmer du om at sætte dig ind i BMW du selv ejer? Så er et lån gennem BMW Financial Services den mest attraktive finansieringsform for dig. Du kan vælge løbetid fra 12 og op til 120 måneder og bestemmer selv hvornår du vil indfri dit lån. Vi står klar med den bedste rågivning, for at sikre os du får den rette løsning.

.

Leasing.

Sætter du pris på budgetsikkerhed og muligheden for at køre afsted i en helt ny bil lidt oftere? Så er leasing helt sikkert noget for dig. Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i leasingperioden og du skal ikke bekymre dig om bilens restværdi. Det eneste du skal koncentrere dig om er, at nyde din nye bil.

.

Forsikring.

BMW Forsikring i samarbejde med If tilbyder dig Fri Start – 1 måneds gratis forsikring, hvis du er privatkunde. Efter den første måned har du mulighed for at skræddersy den forsikring der passer dig bedst. Gode grunde til at vælge en BMW forsikring er effektiv skadesbehandling, mulighed for selvbetjening samt betaling af dine forsikringer månedsvis.